::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus şantiyeye döndü

Belediye Başkanı Şevket Can, amaçlarının daha güzel Tarsus'u inşaa etmek olduğunu söyledi
Tarsus şantiyeye döndü
Haber Giriş:
11 Eylül 2017 Pazartesi 08:30

Tarsus Belediyesi, kenti şantiye alanına çevirdi.

23 ayrı noktada hizmet üreten ekipler, daha güzel Tarsus için gece gündüz demeden çalışıyor.

Daire müdürleri ile birlikte yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, amaçlarının daha güzel Tarsus’u inşaa etmek olduğunu söyledi.

Tarsus’un her geçen yapılan hizmetlerle geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı Şevket Can, 54 vilayetten büyük Tarsus’un cazibe merkezi haline getireceklerini ifade etti.

Göreve geldikleri günden bugüne 22 hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Başkan Can, “Bugün itibariyle 23 ayrı nokta çalışmalarımız sürüyor.

 Ayyıldızlı Camii, Şehitlertepesi Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi, Kırklarsırtı Mahallemizde 750 metre yürüyüş yolu, Akdeniz Sitesi Camii inşaatı, Kavaklı Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı, Anıt Mahallesi Merhum Hacı Lütfiye Kocamaz Camii inşaatı, Kleopatra Meydan Projesi, Cumhuriyet Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı, Tarihi Ticaret Merkezi İnşaatı, Yunus Emre Mahallesi Taziye Evi inşaatı, Yeşil Mahalle Yaşam Boyu Spor Merkezi  inşaatı, Yeşilevler Mahallesi Taziye Evi inşaatı, Fatih Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi inşaatı, Adliye Camii inşaatı, Kemal Paşa Mahallesi Camii inşaatı, Ergenekon Mahallesi çok amaçlı Spor Tesisi inşaatı, Belediye Tesislerimizde ve Semt Pazarları  çatılarında GES Elektrik üretim kurumu, Barbaros Mahallesi Camii ve Taziye evi inşaatı, Ergenekon Mahallesi 1000 metrelik yürüyüş yolu çalışması, Gülek, Yalamık, Boğazpınar ve Verimli Mahallelerimizde parke taşı döşeme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Şehrimiz adeta şantiyeye alanına dönüştü” dedi.

35 proje hazırlığında olduklarını belirten Başkan Can, 35 projenin bazılarının ihalesinini yapıldığını, bazılarının da ihale aşamasında olduğunu kaydetti.

Başkan Can, “Hakkaniyeti uyguluyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetleri görüldüğü gibi ayrım gayrım yapmadan yapıyoruz. Bölgenin ihtiyacına göre hizmet üretiyoruz ve üretmeye devam edeceğiz. Başarının sırrı sahiplenmekten geçer. Belediyecilik dokunmaktır, hissetmektir, yaşamaktır. Vatandaşla 7/24 iletişim halinde olmaktır. Biz bunu uyguluyoruz, uygulamaya da devam ediyoruz ki, inanıyorum şehrimizde vatandaşımızın teveccühünü alıyoruz. Şehrimizde yaşayan bizlere oy veren vermeyen bütün insanların bizler belediye başkanıyız. Bizler belediye başkanı olarak hizmet gömleğini giyerek, şehrimizde ayrım yapmadan, hakkaniyeti uygulayarak, eşit bir hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Belediyecilikte 7/24 çalışarak vatandaşımızın bir duası bize yetiyor. Bütün yorgunluğumuzu çıkarıyor. Türk milleti asil bir millet ve bununda karşılığını veriyor” şeklinde konuştu.

Paylaş:  Facebook Twitter Google