::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Şehir Mezarlığı'nda 25 bin bardak su ve çay dağıtıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in talimatlarıyla hummalı bir çalışma içerisine giren Büyükşehir Belediyesi, Mersin'i huzur dolu bir bayrama hazırladı.
Tarsus Şehir Mezarlığı'nda 25 bin bardak su ve çay dağıtıldı
Haber Giriş:
16 Ağustos 2019 Cuma 09:08

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatlarıyla hummalı bir çalışma içerisine giren Büyükşehir Belediyesi, Mersin’i huzur dolu bir bayrama hazırladı.

Özellikle bayram öncesi yoğun bir mesai ile mezarlıklardaki hazırlık çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini huzur ve konfor içerisinde gerçekleştirmelerini sağladı.

Ziyaretçiler, mezarlık ziyaretlerinde bayramın tüm huzurunu hissettikleri hizmetlerle karşılaştı. Yapılan tüm bakım, onarım, temizlik ve asfalt çalışmalarının yanı sıra ücretsiz kent içi ulaşım, servis ve mezarlık içi servis hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçileri şeker, kolonya ve içme suyu ikramıyla karşıladı.

Tarsus merkez Güney Mezarlığı ve Merkez Şehir Mezarlığı’nda temizlikten, ulaşıma, güvenlikten, tekerlekli sandalye ve mezarlık içi ulaşım için araç teminine kadar vatandaşlara hizmet sunulurken, mezarlık ana giriş kapılarında vatandaşlara şeker ve kolonya ikramında bulunuldu. Vatandaşlara toplam 25 bin bardak su ve çay dağıtılırken, 45 merkez mahalleden 7 otobüsle vatandaşlar Şehir Mezarlığı’na ücretsiz taşındı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google