::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS ŞELALE ÇAY BAHÇESİ TARSUSLULARIN UĞRAK YERİ OLDU

İşletmeciliğini Mehmet İnak ve Hüseyin Özkır'ın üstlendiği Şelale Çay Bahçesi Ramazan ayında da özellikle akşamları büyük ilgi görüyor.
TARSUS ŞELALE ÇAY BAHÇESİ TARSUSLULARIN UĞRAK YERİ OLDU
Haber Giriş:
20 Mayıs 2019 Pazartesi 09:56

Yemyeşil  görüntüsü, şırıl şırıl akan şelalenin suyunun kenarında eşinizle, dostunuzla ve sevdiklerinizle gerek sabah kahvaltılarında, gerekse öğlen ve akşam, değişik yemek menüleri ile sizlere hizmet sunan Şelale Çay bahçesi Ramazan da iftar için tercih edilen mekanların başında geliyor.

Tarsus  Şelale  Çay Bahçesi işletmecileri Mehmet İnak ve Hüseyin Özkır, Tarsus halkının ramazan ayını tebrik ederek,’’Ramazan'ın feyzi ve bereketi üzerinize olsun. Bu mübarek ayı oruç, teravih ve ibadetlerle dolu dolu geçirmeniz dileğiyle, herkese iyi Ramazanlar’’dediler.

Tarsus  Şelale Çay Bahçesi, gerek halkımızdan, gerekse Tarsus dışından gelenler tarafından büyük ilgi görüyor.

İşletmeciliğini Mehmet İnak ve Hüseyin Özkır’ın üstlendiği Şelale  Çay Bahçesi  Ramazan ayında da özellikle akşamları büyük ilgi görüyor.

Dileyenler burada sabahları  nezih bir ortamda  kahvaltı yapabiliyor. Nezih bir aile ortamında şırıl şırıl akan suyun sesiyle Şelale  Çay Bahçesinde kahvaltıdan her türlü yiyecek ve içeceklere kadar, kuş ve su sesleri altında eşinizle dostunuzla arkadaşlarınızla  güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Şelale Aile Çay Bahçesinde yaz aylarında meşhur Tarsus Limonlu dondurması, tantuni, fındık lahmacun,ekmek arası köfte,künefe, baklava ve kerebiç  de  sunuluyor..

Yine semaverde çay servisi de sizlerin hizmetinde.

Ayrıca  kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Şelale Bahçesi Tarsus’un tanıtımına da katkı sunuyor.

Tarsus’un tarihi ve turistik mekanlarının figürlerin yer aldığı  hediyelik eşyalar satışa sunuluyor.

Ramazan ayının gecelerinde de açık olan Şelale aile Çay Bahçesi işletmecisi Mehmet İnak ve Hüseyin Özkır “Bizde  halkımızın rahatı ve huzuru için her türlü ortam sağlanmıştır. Sizleri de mekanımıza bekliyoruz” diyerek davet ediyor.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google