::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü

Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü tarafından lise öğrencilerine yönelik “Kariyer Günleri ” düzenlendi.
Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü
Haber Giriş:
10 Aralık 2016 Cumartesi 01:14

Tarsus Şelale Soroptimist  Kulübü tarafından lise öğrencilerine  yönelik  “Kariyer Günleri ” düzenlendi.

Tarsus Şelale Soroptimist  Kulübü Başkanı  Aydan Dirik,Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte 3 yıldan bu yana Kariyer günleri kapsamında meslek tanıtımları yaptıklarını belirterek,’’Kulüp arkadaşlarımız ve yine bizlere destek olan farklı meslek gruplarından  katılımcılar,deneyimlerini çocuklarla paylaşmakta,onlara branşlarıyla ilgili bilgi vermektedirler.Karşılaştıkları zorlukları meleklerinin avantajlarını,fırsatları,,neye dikkat etmeleri gerektiğini anlatarak,eğitim ve hayat tecrübelerini  paylaşmaktadırlar.

Hayatlarının önemli bir döneminde  olan emek ve gayret sarfederek bundan sonra yürüyecekleri yolu seçmeye çalışan  çocuklarımız için yol göstermeye çalışıyoruz.Gördüğümüz ilgi ve talep doğrultusunda hizmet aktivetimizi her sene bir kaçkez olmak üzere devam ettirmeye kulüp olarak karar verdik.Geleceğimiz istikbalimiz olan çocuklarımızın iyi yetişmeleri,meslek sahibi olmaları,hayatta her bakımdan yeterli bir birey olarak devam etmeleri en büyük dileğimizdir.’’dedi.

Aralarında  kulüp üyelerinden Diş Hekimi Belma Gürman  ile Eczacı Berna Şanlı’nında bulunduğu çeşitli meslek grubundan 15 kişi  mesleki sunumlarını gerçekleştirdi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46