::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Sesim Sarpkaya Fen Lisesi

Tarsus Sesim Sarpkaya Fen Lisesi'nin geleneksel olarak düzenlediği ‘'Sesimiz Şiir ve müzik dinletisi''etkinliği gerçekleştirildi
Tarsus Sesim Sarpkaya Fen Lisesi
Haber Giriş:
08 Nisan 2019 Pazartesi 08:50

Tarsus Sesim Sarpkaya Fen Lisesi’nin geleneksel olarak düzenlediği  ‘’Sesimiz Şiir ve müzik dinletisi’’etkinliği     gerçekleştirildi.

Tarsus Amerikan Koleji büyük salonda yapılan şiir ve müzik dinletisi öncesi aynı yerde saat etkinliğe katılan şairler kitaplarını imzaladılar.Şiir ve müzik dinletisine Milli Eğitim müdürü Mehmet  Metin, bazı şube müdürleri, bazı okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, MEŞYAD (Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği) Başkanı Mustafa Doğan, TAŞYAD (Tarsus Şairler ve Yazarlar derneği  ) Başkanı Doğan Akpınar,  ve veliler ile sanatsever halkımız katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Tarsus Sesim Sarpkaya Fen Lisesi Müdürü Kenan Yalçınkaya “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu güzel etkinlik ile hem öğrencilerimize özgüven aşılıyoruz, hem de siz değerli  velilerimiz ile hemşehrilerimizle birlik, beraberlik ve kaynaşma sağlamış oluyoruz. Bize destek olan ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okulun öğretmenlerinden Kemal Uslu ile  diğer öğretmenlerin desteği ile hazırlanan Sesimiz Şiir ve müzik dinletisinde açılışta saygı duruşunda bulunulup istiklal marşı okundu. Ardından Türk Halk Müziği Derneği Koro Şefi ve  THM sanatçısı Hasan Basri Üstün yönetimindeki saz heyeti birbirinden güzel  türküler ve  fon müzikleri vererek geceye renk kattı.

Ayrıca TRT THM sanatçısı İbrahim Can,gecede mini bir konser verdi.

Gecede Okulun müdür yardımcısı  Veysel Durmaz bir türkü söyleyip birde şiir okudu. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin de bir şiir okuyarak geceye katılanların alkışını aldı.

Etkinlik sonunda gecenin hazırlanmasında emek ve destek verenlere teşekkür eden Okul Müdürü Kenan Yalçınkaya, çiçek verdi.

Etkinliğe Eğitim Bir Sen Başkanı Sacid Meltem, Tarsus Kızılay şube başkanı Sinan Başkaya da katıldı.

 

 

 


 

Paylaş:  Facebook Twitter Google