::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri

Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri, İstanbul'da düzenlenen uluslararası genel kültür yarışması Dünya Bilginler Kupası'nda (The World Scholar's Cup), madalyaları toplayarak Çukurova'nın gururu oldular
Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri
Haber Giriş:
30 Nisan 2018 Pazartesi 02:37

Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri, İstanbul’da düzenlenen uluslararası genel kültür yarışması Dünya Bilginler Kupası’nda (The World Scholar’s Cup), madalyaları toplayarak Çukurova’nın gururu oldular! Tarsus SEV öğrencileri, 32 okulun ve 520 öğrencinin yarıştığı uluslararası yarışmadan toplam 90 madalya ve kupa alarak döndüler. Tarsus SEV Ortaokulu Scholars Cup öğrencileri; Kuala Lumpur, Barcelona ve Melbourne’de düzenlenecek olan Global Round’da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar

İstanbul’da Koç Lisesi’nde gerçekleştirilen uluslararası genel kültür yarışması Dünya Bilginler Kupası’na (The World Scholar’s Cup), Özel Tarsus SEV Ortaokulu’nu temsilen 6 takım katıldı. Yarışmaya İngilizce öğretmenleri Amy Mine Smeraldi ve Özlem Yeter rehberliğinde hazırlanan takımlar, farklı kategorilerde  toplam 90 madalya ve kupa  kazandılar.

Ayrıca 520 kişi ve 32 okul arasından junior grubu  münazara (debate) kategorisinde, Tarsus SEV’in 8. sınıf öğrencisi Aysu Banniga Buldaç  birincilik  ve 7. sınıf öğrencisi Cemil Kaan Can üçüncülük elde etti.

Alınan bu başarılı sonuçlar neticesinde Özel Tarsus SEV Ortaokulu Scholars Cup öğrencileri; Kuala Lumpur, Barcelona ve Melbourne’de düzenlenecek olan Global Round’a katılmaya ve Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar. (kaynak:Tarsus Amerkan Koleji)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google