::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Süt Üreticileri Birliği

Tarsus Süt Üreticileri Birliği üyelerin hayvancılık desteklemelerinin yanı sıra onların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için de elimizden geleni yapıyor.
Tarsus Süt Üreticileri Birliği
Haber Giriş:
03 Ağustos 2017 Perşembe 17:56

 

Tarsus Süt Üreticileri Birliği üyelerin  hayvancılık desteklemelerinin yanı sıra onların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için de elimizden geleni yapıyor.

 

 Özel Tarsus Maya Göz Hastanesi ile Birlik arasında imzalanan  protokol gereği, Birlik Üyesi Üreticilerine, çalışanlarına ve birinci derece yakınları göz hastanesindeki sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmaya başlayacaklar.

Tarsus Süt Üreticileri Birliği Yönetimi olarak Özel Tarsus Maya Göz Hastanesi Genel Müdürü ile yaptıkları anlaşma gereği, Birlik Üreticileri, çalışanları, ve birinci dereceden yakınları hastane hizmetlerinden yüzde 20 indirimli olarak faydalanabilecekler.

Açıklamada,’’Göz en değerli organlarımızdandır. Onlara iyi bakmalı ve düzenli olarak her yıl kontrollerimizi ihmal etmemeliyiz. Üreticilerimize Süt Birliğimiz olarak katkı sağlamaya her zaman gayret göstermekteyiz.’’denildi. (kaynak:Tarsus Süt Üreticileri Birliği)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google