::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta 2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları

Tarsus'ta 2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları kapanış programı yapıldı
Tarsus'ta 2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları
Haber Giriş:
05 Eylül 2017 Salı 10:36

 

Tarsus’ta 12 Haziran-18 Ağustos tarihleri arasında yapılan

2017 Yılı Yaz Kur’an Kursları tamamlanması nedeniyle kapanış programı düzenlendi.

 

Tarsus Müftülüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre

Müftü vekili İbrahim Akyüz, Yaz kurslarımıza katılan öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla Müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Açılış konuşması yapan Müftü Vekili İbrahim Akyüz, yaz dönemi boyunca öğrencilere verilen kurslar hakkında bilgiler verdi.

 

Tarsus Müftü Vekili İbrahim Akyüz, Tarsus’ta bu yaz döneminde yaklaşık 35 bin öğrencinin yaz Kur’an kurslarına katıldığını belirterek yaptığı açıklamada “ Yaz Kur’an kurslarımızın kapanış programın gerçekleştirdik. Çeşitli Kur’an kurslarımızda öğrencilerimiz görmüş oldukları eğitimin meyvesini burada bu programda sizlere arz ettiler. Kimisi şiir okudu, kimisi vaaz etti, kimileri de Kur’an okudu. Hatta aralarında hutbe okuyanlar oldu.

Geleceğimizin teminatı bu yavrularımız bu tür hizmetlerle inşallah milli ve manevi duygularına, milli kültürümüze sahip çıkabilecektir. Bizler bu duygularla yoğrulan yavrularımızı hayırlı nesiller olması ümidiyle bu programı düzenledik. Programa emeği geçen hocalarımıza ve velilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Program, dönem sonunda yapılan Kur’an kursları arası bilgi yarışması sonucunda derece giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56