::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'TA 77 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Tarsus'ta okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 77 bin öğrenci Cuma günü yarı yıl tatiline girdi
TARSUS'TA 77 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI
Haber Giriş:
20 Ocak 2020 Pazartesi 10:47

Tarsus’ta  okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 77 bin  öğrenci Cuma günü  yarı yıl tatiline girdi

Tarsus’ta da  yaklaşık 76 bin 594  öğrenci, 5 bin 216  öğretmen yarı yıl tatiline başladı.  Okullarda ilk yarıyılın tamamlanmasının ardından  Cuma günü karne töreni yapıldı.

Atatürk ilkokulunda yapılan törene kaymakam Kadir Sertel Otcu, Tarsus  Cumhuriyet Başsavcısı Murat Ramazan  Tiryaki,  Garnizon komutanı  Yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Belediye Başkan Yardımcısı Muttalip Bobuşoğlu, Jandarma komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu,  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Nüfus Müdüresi Aynur Taşyürek,MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur de  katıldı.

Kaymakam Otcu ve beraberindekiler okul müdürü Mehmet Oktur ile birlikte sınıfları dolayarak öğrencilere karnelerini verdiler ve yarıyıl talilinde dinlenmelerini öğütlediler.

Kaymakam Otcu “Bugün karne günü. Karneler önemli olabilir. Ama bizim için karneden çok sizler önemlisiniz. Biz sizleri çok sevdiğimiz için bugün sizin karne töreninize geldik. Sizler ülkemizin ve bizlerin, ailenizin geleceğisiniz. Hayatta başarılı olmak için insan haklarına saygılı ve çalışkan olun, kendinizi sürekli geliştirin. Tatilde bol bol kitap okuyun ailelerinize yardımcı olun” dedi.

Daha sonra protokol mensupları sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini   verdi. Bazı sınıflarda ise okuma bayramı yapılarak yaş pasta kesilip protokola ikramda bulunuldu. Ayrıca Oku müdürü Mehmet Okur da  protokol mensuplarını ağırlayarak katılımları için teşekkür etti.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google