::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta Bayram hazırlıkları

Belediye Başkanı Şevket Can, 15 Haziran 2018 Cuma günü başlayıp 17 Haziran 2018 Pazar günü bitecek olan Ramazan bayramı için bütün hazırlıkların tamamladığını söyledi.
Tarsus'ta Bayram hazırlıkları
Haber Giriş:
11 Haziran 2018 Pazartesi 08:19

 Belediye Başkanı Şevket Can,   15 Haziran 2018 Cuma günü başlayıp  17 Haziran 2018 Pazar günü bitecek olan Ramazan bayramı için bütün hazırlıkların tamamladığını söyledi.

Vatandaşların rahat bir bayram geçirmeleri için yerel yönetim olarak hazırlıklarını bittiğini söyleyen Başkan Can,  herkese huzurlu bir bayram diledi.

Başkan Can,  “2018 Ramazan Bayramı öncesi tüm tedbirlerimizi aldık. Perşembe günü arefe. Özellikle şeker ve gıda kontrollerimizi sıklaştırdık. Halkımıza  bozuk ve kullanım süresi dolmuş gıda maddeleri satılmaması ve yedirilmemesi için işyerlerine gerekli denetimler yapıyoruz. Belediye birimlerimiz bayram süresince çalışacak nöbetçi listelerini oluşturdular. Görevli personellerimiz bayram öncesi ve bayram süresince vatandaşların bayramı rahat ve güvenli geçirmeleri için çalışacaktır. Tarsuslu vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını şimdiden kutluyor, huzur ve sağlık temenni ediyorum” dedi.

Başkan Can, hizmet birimlerinin bayram tatili süresince açık ve halkın hizmetinde olacağını, yaşanabilecek her hangi bir olumsuzlukta  Alo 153 Zabıta Şikayetler, 185 su arıza, itfaiye 110 numaralı telefonları arayabileceklerini söyledi.(kaynak:Tarsus Belediyesi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google