::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta Berberler ve kuaförler geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Tarsus'ta faaliyet gösteren Berberler ve kuaförler geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Tarsus'ta Berberler ve kuaförler geleneksel iftar yemeğinde buluştu
Haber Giriş:
19 Haziran 2017 Pazartesi 17:30

Tarsus’ta  faaliyet gösteren Berberler ve kuaförler geleneksel iftar  yemeğinde bir araya geldiler. Berberler  ve Kuaförler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerinin 6.sı önceki gün  Otantik Yıldırımlar Restaurantta verildi.

Yemeğe oda başkanı Alper  Deniz’in yanı sıra belediye başkan yardımcılarından Hüseyin Boro, Esnaf Kefalet  Kooperatifi başkanı Mahmut Şahin,  Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Bektaş Aslan, Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Erdoğan Yalçın,  Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası başkanı Halil Şekerci, Fotoğrafçılar Odası başkanı  Cumali Taş, Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Kaplan Kiltaş,  Elektrik Teknisyenleri Odası başkanı Nurettin Taş, Terziler Odası başkanı  Nevzat Topacık, diğer bazı oda başkanları  ile berber ve kuaför esnafı katıldı.

Berberler  ve Kuaförler Odası başkanı Alper Deniz yaptığı teşekkür konuşmasında “Amacımız Ramazan gibi kutsal bir aylda üyelerimizi bir araya getirip  kaynaşıp dayanışmalarını sağlamaktır. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyor, şimdiden Ramazan  bayramlarını kutluyorum” dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google