::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta bir kişi, evinin damında uyurken,ayağına isabet eden kurşunla yaralandı

Tarsus'ta bir kişi, evinin damında uyurken,ayağına isabet eden kurşunla yaralandı Edinilen bilgiye göre, çağlayan mahallesi 1039 sokak no 8 adresinde oturan Eşref Merkavul(49),evini damında uyurken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı.
Tarsus'ta bir kişi, evinin damında uyurken,ayağına isabet eden kurşunla yaralandı
Haber Giriş:
27 Temmuz 2017 Perşembe 10:51

Tarsus’ta bir kişi, evinin damında uyurken,ayağına  isabet eden kurşunla  yaralandı

Edinilen bilgiye göre, çağlayan mahallesi 1039 sokak no 8 adresinde  oturan Eşref Merkavul(49),evini damında uyurken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Komşuları tarafından Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan  Merkavul’un burada çekilen röntgeninde ayağında  kurşun olduğu belirlendi.

Bir sure Hastanede kalan Merkavul  daha sonra taburcu edildi.Maganda kurşunuyla ölümden dönen Eşref   Merkavul, yaptığı açıklamada 3 çocuk babası olduğunu bu hadiseden dolayı yürümekte zorluk çektiğini ve işe gidemediğini söyledi.

Merkavul “Ben seyyar satıcılık yapıp ailemin geçimini sağlıyorum. Olay günü 1 yaşındaki torunumla evimizin damında uyurken  ayağımda bir yanma hissettim.  Ayağıma baktım, vurulduğumu anladım. Hastanede tedavi oldum.Ancak çalışacak durumda değilim. Bu nedenle yardıma muhtaç hale geldim. Devletimizin  şefkatli kollarının bana ve aileme de uzanıp destek verilmesini istiyorum” dedi.

Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google