::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'TA BUZLANMAYA KARŞI TUZLAMA ÇALIŞMALARI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son günlerde etkisini artıran soğuk ve yağışlı havalardan dolayı vatandaşların sıkıntı yaşamaması için 7/24 çalışmalarına devam ediyor.
TARSUS'TA BUZLANMAYA KARŞI TUZLAMA ÇALIŞMALARI
Haber Giriş:
12 Şubat 2020 Çarşamba 09:44

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son günlerde etkisini artıran soğuk ve yağışlı havalardan dolayı vatandaşların sıkıntı yaşamaması için 7/24 çalışmalarına devam ediyor.

Tarsus’un yüksek kesimlerinde bulunan mahalle yollarında kar temizleme çalışması yapan ekipler, buzlanma olaylarına karşı da yollarda tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların eksi derecelerde seyreden soğuk kış günlerinde sıkıntı yaşamaması için tüm birimleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, özellikle yüksek kesimlerde bulunan mahalle yollarında kar temizleme çalışmasının yanı sıra buzlanmaya karşı tuzlama çalışması da gerçekleştiriyor.

Özellikle akşam ve gece saatlerinde tuzlama çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir personelleri, Tarsus’a bağlı kırsal mahalleler olan Olukkoyağı, İnköyü ve Kenzin bölgesinde buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler hazır bekletiliyor

Büyükşehir ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan veriler ve özellikle sık sık saha taramalarıyla sorun yaşanması muhtemel bölgelere anında müdahale ediyor. Ekipler, 24 saat boyunca hazır bekletiliyor.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google