::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta içkili mekanlar denetlendi

Tarsus Belediyesi Zabıta,Sağlık İşleri ile Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde ülke gündemde olan kaçak içki olaylarına karşı Tarsus genelinde içkili yerleri denetledi
Tarsus'ta içkili mekanlar denetlendi
Haber Giriş:
06 Kasım 2015 Cuma 17:45

Tarsus Belediyesi Zabıta,Sağlık İşleri ile Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde ülke gündemde olan kaçak içki olaylarına karşı Tarsus genelinde içkili yerleri denetledi.

Belediye Basın Bürosudan yapılan yazılı açıklamaya göre akşam saatlerinde başlayan operasyon gece geç saatlere kadar sürdü.

Belediye Başkanı Şevket Can, belediye olarak bu tür mekanları rutin olarak kontrol ettiklerini belirtti.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık işleri Müdürlüğü, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence Yerleri İle İlgili Mevzuat Hükümleri doğrultusunda ilçe merkezinde faaliyet gösteren Bar, Kafe, İçkili Restoran ve İçkili Lokantalarda İşyeri Ruhsatı başta olmak üzere, ses düzeyi, satışa sunulan ürünleri ve genel temizlik kurallarını kontrol etti.

İşyerlerinden alınan içkilere, Belediye laboratuarında test yapıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Şevket Can, belediye olarak bu tür mekanları rutin olarak kontrol ettiklerini belirtti.

Başkan Can, “Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğünden oluşan ekiplerimiz ile birlikte Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğümüzden bir ekip,  şehrimizdeki bar, kafe ve içkili yerleri denetledi. Ekipler, işletmelerde yapılan denetimlerde, ülkemizde son günlerde meydana gelen alkollü içkilerden kaynaklı ölümler sebebiyle satışa sunulan alkollü içkilerden kontrol amaçlı numune aldılar. Numunelerin Belediyemize ait laboratuvarda kontrolü yapılıyor. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için öncelikli görevlerimiz arasındadır” dedi.

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google