::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'TA KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE BÜYÜKŞEHİR'DEN ULAŞIM DESTEĞİ

Belediyeciliğin sadece yol yapmak, taş döşemek veya temizlik olmadığını her platformda gösteren Mersin Büyükşehir Belediyesi, geleceğimiz olan çocukların ve gençlerin sosyal ve kültürel yönden gelişmesi ve bilgi sahibi olmaları adına altyapı desteği vermeye devam ediyor
TARSUS'TA KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE BÜYÜKŞEHİR'DEN ULAŞIM DESTEĞİ
Haber Giriş:
31 Ekim 2019 Perşembe 09:33

Belediyeciliğin sadece yol yapmak, taş döşemek veya temizlik olmadığını her platformda gösteren Mersin Büyükşehir Belediyesi, geleceğimiz olan çocukların ve gençlerin sosyal ve kültürel yönden gelişmesi ve bilgi sahibi olmaları adına altyapı desteği vermeye devam ediyor. Bu kapsamda sinemaya gidecek ilkokul öğrencileri için ve Tarsus’un tarihi mekanlarını gezmek isteyen üniversite öğrencilerinin ulaşımı için, Büyükşehir tarafından otobüs tahsis edildi.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörlüğü, hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen ve Yeşiltepe İlkokulu’nda okuyan öğrencilerin, kent merkezinde bulunan AVM içinde faaliyet gösteren sinemaya ulaşım sağlayabilmeleri için otobüs tahsis etti. Sinema keyfini ilk kez tadan öğrencilerin heyecanı ise görülmeye değerdi.

Tarsus Üniversitesi’nin değişik bölümlerinde okumak için kente gelen ve yurtta kalan üniversite öğrencilerinin, kentin tarihi ve turistlik mekanlarını gezmeleri için yine Büyükşehir tarafından otobüs temini sağlandı.

Tahsis edilen otobüslerle Eshab-ı Kehf, Taşkuyu Mağarası, Tarsus Şelalesi, Danyal Peygamberin Kabri, Ulu Cami ve daha birçok tarihi mekanı gezen üniversite öğrencileri, hem Tarsus’u tanıma fırsatı bulurken, hem de arkadaşlarıyla birlikte güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Tarsus Yeşiltepe İlkokulu ve yurt yetkilileri, çocuklara ve gençlere verdiği önemden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve ulaşım taleplerini kısa sürede yerine getiren Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google