::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta Öfke Yönetimi konulu seminer

Tarsus'ta yüklülüklere yönelik ''Öfke Yönetimi'' konulu seminer gerçekleştirildi
Tarsus'ta Öfke Yönetimi konulu seminer
Haber Giriş:
25 Ocak 2014 Cumartesi 16:51

Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre  Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Eğitim ve İyileştirme Çalışmaları Kapsamında "Öfke Yönetimi" Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Eğitim Salonunda 22/01/2014 tarihinde Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezinde PDR Hizmetleri Bölüm Başkanı Duran Yoruldu ve Psikolojik Danışman Yasin Erdem tarafından "Öfke Yönetimi" konusunda seminer gerçekleştirilmiştir.

Düzenlenen seminere, haklarında denetimli serbestlik tedbiri bulunan yükümlüler ile denetimli serbestlik personeli katılmış olup;her insanın öfkelenebileceği bunun normal bir davranış olduğu önemli olanın öfkenin kontrol edilmesi olduğu konularında bilgilendirme yapılmıştır. Bunların yanında öfkenin nedenleri, öfkelenen kişideki belirtileri, bir insanın öfkesini nasıl ifade edebileceği ve öfkeyi kontrol altına almada kullanılabilecek yöntemlere değinilmiştir.

Çatışma Çözme Becerileri,Stres Yönetimi,Etkili İletişim,Problem Çözme Becerileri  konularında da belirlenen tarihlerde seminerler gerçekleştirilecektir. Katılımın yoğun olduğu seminer sorulan soruların cevaplandırılmasıyla sona emiştir.

Paylaş:  Facebook Twitter Google