::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta Orman Haftası Etkinliği

Tarsus'ta Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Karabucak Orman İşletme Şefliğinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.
Tarsus'ta Orman Haftası Etkinliği
Haber Giriş:
26 Mart 2018 Pazartesi 09:12

Tarsus’ta Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Karabucak Orman İşletme Şefliğinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.   

Gerçekleştirilen törene, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal,Beleidye başkan yardımcısı Hüseyin Boro, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Tarsus Orman İşletmesi Müdürü Muhammed Aslanhan, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Tarsuslu ve diğer davetliler, öğrenci ve öğretmenlerden oluşan kalabalık bir topluluk katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal “geleceğimizin güvencesi olan çocuklara orman, ağaç ve tabiat sevgisini en iyi şekilde aşılamayı hedeflediklerini söyledi.Fidan dikme etkinliğinde ilçedeki okullarda öğrenim gören öğrencilerle beraber yapılan etkinliğin dostluk ve kardeşliğin en güzel örneği olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı “Bugün diktiğimiz fidanlar büyüyerek orman olduğu zaman bize bu güzel günü hatırlatacak. Güneşli ve güzel bir hafta sonunda yapılacak en güzel etkinlik peygamberimizin dediği gibi “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” etkinliğini yerine getirmektir” diye konuştu.

Geleceğimizin umudu çocuklarımızda doğa ve toprak sevgisi bilinci oluşturmak adına yapılan fidan dikme etkinliğinde çeşitli fidanlar toprakla buluştu.

 

 

Etkinlik,  ilk fidanı Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal´ın toprakla buluşturması ile son buldu.(kaynak:Tarsus Milli Eğitim müdürlüğü)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google