Tarsus Gençlik Pastanesi yıllardır kerebiç üretimi ve satışını yaparken Ramazan ayında talep arttı.
Kerebiçin yanında mamul üretimi de yapan Hüseyin Uydacı ve ekibi, yıllardır kerebiç üretiyor.
Kerebiçin güzel bir tatlı olduğunu belirten Uydacı, “Tarsus’ta Ramazan ayına özgü bir
tatlıdır. Önceden sadece Ramazan ayında yapılıyordu ama şimdi artık yılın 12 ayı
yapılıyor. Tabi Ramazan’da talepler çok oluyor. Şimdi virüsten dolayı geçen yıllara
göre satış bir daha düşük ama paket servislerimizle o açığı kapatıyoruz. Sabah erken
saatte işe başlıyoruz ve geç saatlere kadara çalışıyoruz. Özellikle Ramazan ayında bu
süre fazla oluyor. Birde virüsten dolayı sosyal mesafeyi koruyarak üretimi devam
ettiriyoruz” dedi
Paylaş: |