::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta Uyuşturucu Operasyonlarında 7 kişi tutuklandı

Tarsus'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.Operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.
Tarsus'ta Uyuşturucu Operasyonlarında 7 kişi tutuklandı
Haber Giriş:
25 Ağustos 2017 Cuma 17:27

Tarsus’ta polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.Operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kaçakçılık ve organize Suçlarla  Mücadele Grup amirliği ekipleri  uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına karşı devam eden çalışmalarda ve operasyonlarda 7 kişi tutuklandı.

Açıklama şöyle:

‘’Son bir hafta içerisinde R.A. isimli şahıstan 1 kilo 150 gram Metamfetamin isimli uyuşturucu maddesi, C.D.Ç ile C.T. isimli şahıslardan 108 gram kubar esrar  maddesi, M.A.K, Ö.K. ve H.F. isimli şahıslar 14 gram eroin maddesi, A.A. isimli şahıs üzerinden 6.40 gram uyuşturucu Sentetik Bonzai maddesi ile yakalandı.Yakalanan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına karşı devam eden operasyonlarda Y.T. ve R.B. isimli şahıslardan 78.15 gram Kubar esrar maddesi ile 1 bir adet ruhsatsız av tüfeği yakalanmıştır. (kaynak:Tarsus Emniyet Müdürlüğü)

Paylaş:  Facebook Twitter Google