::
18 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'ta Yönetici Gelişim Programı Toplantısı Yapıldı

Tarsus Milli Eğitim müdürlüğünce “Yönetici Gelişim Planı” (YÖGEP) çerçevesinde Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürleri ve İmam Hatip Ortaokul Müdürleri ile Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Özel başkanlığında Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesinde toplanıldı. Daha önce okunması kararlaştırılan “Prof. Dr. Ahmet Önkal'ın Resulullah'ın İslam'a Davet Metodu ” adlı kitap okunarak kritik yapıldı.
Tarsus'ta Yönetici Gelişim Programı Toplantısı Yapıldı
Haber Giriş:
02 Ocak 2019 Çarşamba 11:15

Tarsus Milli Eğitim müdürlüğünce  “Yönetici Gelişim Planı” (YÖGEP) çerçevesinde Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürleri ve İmam Hatip Ortaokul Müdürleri ile Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Özel  başkanlığında Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesinde toplanıldı. Daha önce okunması kararlaştırılan “Prof. Dr. Ahmet Önkal’ın Resulullah’ın İslam’a Davet Metodu ” adlı kitap okunarak kritik yapıldı.

 

      Özet Olarak; “Resulullah’ın 23 senelik daveti boyunca başvurduğu pek çok değişik metodları, çeşitli yönden incelemek mümkündür. Ahmet ÖNKAL bu eserinde Hz Peygamberin davet hareketini bu eserinde inceledi.(kaynak:Tarsus Milli Eğiitm mdüürlüğü)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google