::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus TASİAD toplandı

Toplantıda Çağ Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt'un, Tasiad Fahri Üyeliğine getirilmesine karar verildi.
Tarsus TASİAD toplandı
Haber Giriş:
18 Eylül 2017 Pazartesi 09:01

Tarsus Sanayicileri ve İşadamları Derneği (Tasiad) Başkanı Yakup Ateş, Yönetim Kurulu Çukurova Bölgesinin ekonomik yönden kalkınması, halkın refah düzeyinin yükselmesi ve yaşam kalitesinin artması noktasında her türlü çabayı göstermeye devam etmekte olduklarının altını çizdi.

Ateş, Hükümetin de kapsayıcı çalışmalarıyla, 15 Temmuz 2016’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından başlayan toparlanma sürecinin tüm hızıyla devam ettiğini, 2017 yılının ikinci çeyreği için açıklanan yüzde 5.1’lik büyüme verisinin de bu toparlanma sürecinin en önemli kanıtı olduğunu ifade etti.

Hükümetin ara vermeden hızla devam edeceği reformlar ve alınan tedbirlerin, güven ortamı ve dış konjöktürde meydana gelecek olumlu gelişmelerin ülke ekonomisini canlandırmaya devam edeceğini belirten Başkan Ateş, “İş dünyası olarak ülkemizin potansiyeline güveniyoruz. Tasiad Yönetimi ve üyeleri olarak bölgemizin ve dolayısıyla ülkemizin kalkınmasına destek olmaya devam etmekteyiz” şeklinde konuştu.

Toplantıda Çağ Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’un, Tasiad Fahri Üyeliğine getirilmesine karar verildi. (kaynak:Tarsus Sanayi ve İşadamları Derneği)

Paylaş:  Facebook Twitter Google