::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği öğrencilerinin teşekkür ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteği ile Alternatif Enerjili araç yarışmalarına katılan ve TUBİTAK tarafından ödüllendirilen M.Ü. Tarsus Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliğinin başarılı öğrencileri, Odayı ziyaret ederek destekten dolayı hazırlamış oldukları teşekkür plaketini takdim ettiler.
Tarsus Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği öğrencilerinin teşekkür ziyareti
Haber Giriş:
02 Şubat 2018 Cuma 16:55

Tarsus Ticaret ve Sanayi  Odası’nın desteği ile Alternatif Enerjili araç yarışmalarına katılan ve TUBİTAK tarafından ödüllendirilen M.Ü. Tarsus Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliğinin başarılı öğrencileri, Odayı ziyaret ederek destekten dolayı hazırlamış oldukları teşekkür plaketini takdim ettiler.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak’ın, Yönetim ve Meclis Üyelerinin bulunduğu plaket takdiminde, Kaymakamız öğrencileri kutlayarak başarılı çalışmalarının devamı dileğinde bulundu.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak da, öğrencileri kutlayarak, Tarsus’un adını ulusal ve uluslararası arenada daha fazla tanıtmaları konusunda daha fazla fark yaratacak çalışmalarda bulunmalarını tavsiye etti.(kaynak:Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası)

Paylaş:  Facebook Twitter Google