::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Terziler Odasında Topacık ile devam

Tarsus Terziler Odası'nın üç adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulunda ipi göğüsleyen taraf mevcut başkan Nevzat Topacık ve ekibi oldu.
Tarsus Terziler Odasında Topacık ile devam
Haber Giriş:
01 Mart 2018 Perşembe 10:02

Tarsus Terziler Odası’nda Başkan Topacık’a güven oyu

Tarsus Terziler Odası’nın üç adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulunda ipi göğüsleyen taraf mevcut başkan Nevzat Topacık ve ekibi oldu.

130 oyun kullanıldığı genel kurulda 68 oy alan Nevzat Topacık ve ekibi üyelerin güven oyu ile yeniden göreve seçildi. Diğer adaylardan Cahit Güzel 36, Mehmet Kuren ise 26 oyda kaldı.

Tarsus EKK Salonunda yapılan genel kurula Mersin ESOB Başkanvekilleri Nesil Aydın ve Alper Deniz, Yönetim kurulu üyesi Ömer Şahbudak, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Duran Şen, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Fırıncılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Ateş, Kunduracılar Odası Başkanı Bahri Şentürk, İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Bakkallar Odası Başkanvekili Aydın Polat ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına Mersin ESOB Başkanvekili Nesil Aydın, divan kuruluna ise Alper Deniz, Erdoğan Yalçın, Ömer Şahbudak ve Duran Şen’in oy birliğiyle getirildiği genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Divan Başkanı Nesil Aydın tarafından okunan gündem maddelerinin oy birliğiyle kabul edilmesi sonrası, odanın geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem tahmini bütçesi, yönetim ve denetim kurullarının ibrasıyla birlikte oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Nevzat Topacık ile Cahit Güzel ve Mehmet Kuren’in listelerinin yarıştığı genel kurulda son sözü söyleyen üyeler mevcut Başkan Topacık’ta karar kıldı. 130 oyun kulanıldığı genel kurulda 68 oyu hanesine yazdırar Nevzat Topacık yeniden başkan seçilirken, diğer adaylardan Cahit Güzel 36, Mehmet Kuren ise 26 oyda kaldı. Topacık Başkanlığındaki Tarsus Terziler Odasında Muhittin Çelik, İbrahim Kan, Ramazan Gün, Sevgi Körüklü, Cumali Güler ve Neslihan Öz yönetim kurulu; Seçkin Kaya, Şengül İbar ve Harun Akkoca denetim kurulu olarak görev aldı.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google