::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Ticaret Borsası Baltık Ülkeleri İle İşbirliğinin Temelini Atıyor

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi kapsamında 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında, Oda / Borsa temsilcilerine yönelik olarak Letonya (Riga) ve Estonya (Tallinn) Odalarına düzenlenecek olan ''Türkiye ve Baltık Ülkeleri Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi'' konulu çalışma ziyaretine Tarsus Ticaret Borsası'da seçildi.
Tarsus Ticaret Borsası Baltık Ülkeleri İle İşbirliğinin Temelini Atıyor
Haber Giriş:
27 Ocak 2020 Pazartesi 09:14

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi kapsamında 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında, Oda / Borsa temsilcilerine yönelik olarak Letonya (Riga) ve Estonya (Tallinn) Odalarına düzenlenecek olan "Türkiye ve Baltık Ülkeleri Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi" konulu çalışma ziyaretine Tarsus Ticaret Borsası'da seçildi.

Borsa Başkanı Murat Kaya, Türkiye ve Baltık Ülkeleri Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi" konulu Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi kapsamında Borsanında yer almasının sevindirici bir gelişme olduğunu kaydettiği açıklamasına şöyle devam etti:

"Türkiye-AB İş Diyaloğu (TEBD), Avrupa Birliği tarafından Türkiye ile ortak olarak finanse edilen bir projedir. TEBD faaliyetleri Avrupa ve Türk Ticaret ve Sanayi Odaları aracılığıyla yürütülüyor. Projenin genel hedefi, Türk Oda/Borsa yapıları ile AB'deki meslektaşları arasındaki karşılıklı bilgi ve anlayışı güçlendirmek, böylece AB ve Türk iş dünyasının entegrasyonunu teşvik etmektir. Bu çalışma ziyaretinin genel amacı, oda ve borsalarımıza bağlı üyelerimizin Türkiye ile Baltık Devletleri arasındaki ticari işbirliği ve fırsatlardan üyelerimizin nasıl faydalanabilecekleri konusunda daha iyi bir anlayış edinmelerini sağlamaktır. Bu noktada ; TEBD projesi, AB ve Türkiye arasında her iki taraf için olumlu ve kalıcı sonuçlar doğuracak yapıcı bir özel sektör diyaloğunu teşvik etmeyi hedefliyor.

Çalışma heyetini, Eurochambres seçmektedir. TOBB'ne bağlı oda ve borsaların başvuralı içerisinden Eurochambres’in seçtiği 12 kişi arasında Tarsus Ticaret Borsası'nında seçilmiş olması bölgemiz açısından son derece olumlu bir gelişmedir."

"Tarsus Ticaret Borsası'nı Türkiye ve Baltık Ülkeleri Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi projesinde Borsa Dış Ticaret Uzmanı Pınar Alegöz temsil ederek  katılacağı çalışma ziyareti ile Baltık Ülkeleri’ne Türkiye pazarını ve fırsatlarını tanıtma, gelecekteki işbirliği için temel atma, Tarsus ve Tarsus Ticaret Borsası’nı da tanıtma imkanı bulacaktır." dedi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı
EKONOMİ

20 Mart 2024 Çarşamba 09:52

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümü kutlandı
09:52
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08