::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Kaya

Daha Çok Çalışmaya, Daha Çok Üretmeye Devam Edeceğiz
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Kaya
Haber Giriş:
04 Ocak 2019 Cuma 09:10

Tarsus Ticaret Borsası başkanı Murat Kaya," Daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye devam edeceğiz. Yeni yılda tüm çabamız, istikrar için atılan adımların ekonomiye, ticarete, ihracata yansıması noktasında Tarsus için Ülkemiz için sorumluluğumuza düşenden fazlasını yapmaya hazırız " dedi.

Başkan Murat Kaya yılın ilk yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmasında " Bugün ihtiyacımız olan daha güçlü bir ekonomiye sahip olmaksa hedefimiz, bunu başarmak için izleyeceğimiz tek yol daha çok çalışmak, daha çok üretmektir. Her yıla yeni umutlarla yeni hedeflerle giriyoruz. Bu dönemde de iş dünyasının hedefleri gayet açık.

Finansmana erişmekte, faiz ve döviz kurlarında alınan önlemlerle ekonomide olumlu gelişmeler yaşanacağına inanıyoruz. Bu noktada bizlere , özel sektöre düşen görev ve sorumluluklarda artıyor. Ülkemizin gücüne  ve özel sektörümüzün her türlü zorluğun üstesinden gelecek başarısına inanıyoruz. Bize düşen ilk görev üretim ve istihdam konusunda var olan kapasitemizi korumak olmalıdır. Yeter ki; Ticaret erbabının finans ve rekabet konusunda önü açılsın. Bütün emeğimiz Ülkemiz içindir. Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aynı heyecanla, aynı istek ve arzuyla yolculuğumuza devam edeceğiz.Yaptığımız her çalışmada ortak fikir ve istişarede bulunduğumuz Yönetim Kuruluma çalışmalarımıza sağladığı katkılardan dolayı, personellerimizin özverili gayretlerine teşekkür ediyor, başarılarla dolu bir yıla girmenin arzusu ile herkese sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. " dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45