::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Ticaret Borsası'ndan Liderlik ve Koçluk eğitimi

Tarsus Ticaret Borsası üst yönetimine ve genç girişimci üyelerine yönelik yönetim becerileri başlığında 5 modülde 5 ayrı konuda eğitim sürecinin ilkini ''Liderlik ve Koçluk'' eğitimi ile başladı.
Tarsus Ticaret Borsası'ndan Liderlik ve Koçluk eğitimi
Haber Giriş:
02 Haziran 2017 Cuma 09:29

 

Tarsus Ticaret Borsası üst yönetimine ve genç girişimci üyelerine yönelik yönetim becerileri başlığında 5 modülde 5 ayrı konuda eğitim sürecinin ilkini "Liderlik ve Koçluk" eğitimi ile başladı.

 

Ticaret Borsası Başkan Murat Kaya, katılımcılara teşekkür ederek, yöneticinin lider olabilme vasıflarını nasıl kazanacağına dair sorgularımıza cevap  alacağımız 5 modülden oluşan eğitimlerimizin ilki olan  "Liderlik ve Koçluk" eğitiminin günümüzde rekabet ortamına katacağı etkiye değinerek Uzman Danışman Yeliz Çetinkaya tarafından eğitime katılan gruba günümüzün rekabet ortamında özgün çözümler üretecek , modeller geliştirecek ve uygulayacak yönetici kadrosunu yetiştirmesi konusunda bilgiler aktarıldı. Çetinkaya "Lider, iş verimliliğini artırmak için, takımını motive eden, güç ve bilgiyi bir araya getiren, doğru hedeflere yönelten becerilere ve yetkinliklere sahip olan kişidir. Bugün bu eğitimimizde  olumlu ve güvenli ortamlar yaratmak, bu ortamların da katkısıyla insanları hedeflerine yönlendirmek ve amaçlarına ulaşmalarını sağlamaktır." dedi.

Başkan Murat Kaya, katılımcılara teşekkür ederek, yöneticinin lider olabilme vasıflarını nasıl kazanacağına dair sorgularımıza cevap  alacağımız 5 modülden oluşan eğitimlerimizin ilki olan  "Liderlik ve Koçluk" eğitiminin günümüzde rekabet ortamına katacağı etkiye değinerek, "Kurumlar, firmalar hatta kişiler, günümüz rekabet ortamında misyonuna sahip çıkabilen, yüksek motivasyonlu, kazan kazan stratejisini özümseyen , inovaktif, reaktif ve provaktif düşünerek sürekli gelişen, geliştiren, öğrenerek ve öğreterek büyümeyi hedefleyen bir konuma gelmelidir. Bu noktadan yola çıkarak yönetim becerileri başlığında 5 modülde üyelerimize sunmayı hedeflediğimiz eğitimlerin ilki olan "Liderlik ve Koçluk" eğitiminde pratikte uygulayabileceğimiz, kendimizle ve ilişki içinde olduğumuz çevremizle nasıl iletişime geçebileceğimizi sunan araçları bularak, kendi hayatımızın değerini artırmak, bizi geleceği inşa ettirecek modellerin kavramını öğrenmeye çalışacağız. Günümüzde yeni teknolojiler ile değişimin çok hızlı olması, rekabetin artması gibi nedenlerle liderlere olan ihtiyaçta hızla artmaktadır.

Bugün Yeliz Hocamız bizlere çağdaş yönetim tekniklerini ve etkin liderlik yaklaşımlarını göstererek sevk ve idare kabiliyetlerimizi geliştirmeye,   anlamak ve kullanmak için gerçekten istediğimiz şeyin ne olduğunu, hedeflerimizi gerçekleştirme de, problemleri çözmede yeni yolları nasıl bulacağımızı ,  başkalarında gördüğümüz yetenekleri nasıl kazanacağımızı yani içimizdeki BEN'i ortaya çıkarmamızın yolunu, bizlere yol gösteren , harekete geçiren birleştirici , motive edici, etkileyici kişiler olup, verimliliğimizi arttıracak eğitimini sunacak. Kendisine teşekkür ederiz." dedi.

Eğitim, video ve görsel materyaller ile desteklenerek eğitime katılan her kişinin içindeki BEN'i uyaracak eş güdümlü bire bir anlatımlar ve sunumlar ile tamamlandı.(kaynak:Tarsus Ticaret Borsası)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google