
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz , yönetim Kurulu üyeleri Yücel Gürbüz , Ayhan Bayram ve İlhan Titiz’in istişarede bulunduğu 2025-2027 dönemlerini içeren Orta Vadeli Program’ın (OVP) ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TEKE, Yeni Orta Vadeli Program’da tarıma yönelik atılacak adımları desteklediğini ifade ettiği açıklamasında Türkiye'nin tarımsal üretime ve ihracat odaklı büyümeye, öncelik vermesinin önem arz ettiğini de sözlerine ekledi.
Beslenmenin ve yaşamın temeli olan tarımsal üretime katkı yapacak hedeflere dikkat çeken ve öncelikli hayata geçirilmesinin beklentilerden biri olduğuna değinen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TEKE, şunları kaydetti:
“Özellikle, planlı üretim, sözleşmeli üretim, işlenmeyen tarım arazilerin üretime kazandırılması, lojistik ve fire gibi bazı olumsuzlukların elimine edilmesine yönelik hususların YENİ OVP de daha detaylı ele alınması pozitif bir bakış açısı sağladı.
Bu doğrultuda ortaya koyulan tarımın sürdürülebilirliği ve dolayısıyla gıdada fiyat istikrarı için hayati önemde gördüğümüz planlı üretim, modern sulama sistemlerinin yaygınlaştırılması ve işlenmeyen tarım arazilerinin üretime yönlendirilmesi ile tarım ve sanayi sektörlerine yönelik teşvikler ekseninde atılacak adımları destekliyoruz. Bizler de, iş dünyası olarak, ülkemizin hedefleri doğrultusunda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."
| Paylaş: | ![]() |
Tarsus Ticaret Borsası yönetim kurulu toplandı
Tarsus Ticaret Borsası yönetim kurulu tarım ve ekonomi gündemini değerlendirdi
24 Mayıs 2026 Pazar 10:04
Tarsus Üniversitesinde Dış Ticaret ve Lojistik Zirvesi Düzenlendi
Tarsus Ticaret Borsası yönetim kurulu toplandı
Tarsus Ticaret Borsası'nda En Yüksek Tescil Ücreti Ödeyenlere Plaket
TARIM, TİCARET VE BÖLGESEL RİSKLER MASAYA YATIRILDI
Tarsus’ta esnafa 387 milyon 418 bin kredi
Tarsus’ta geçen ay 590 adet konut satıldı
09 Nisan 2025 Çarşamba 11:50
27 Mart 2025 Perşembe 22:43
19 Aralık 2024 Perşembe 18:00
18 Ekim 2024 Cuma 17:41
14 Eylül 2024 Cumartesi 09:17