::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Ticaret Borsası Stratejik Planı Açıklandı

Tarsus Ticaret Borsası'nın 2017-2020 yılları arasında yapacağı faaliyetlere dair bir yol haritası öneren stratejik planı Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya tarafından meclis toplantısında açıklandı.
Tarsus Ticaret Borsası Stratejik Planı Açıklandı
Haber Giriş:
30 Ekim 2016 Pazar 21:17

Tarsus Ticaret Borsası’nın  2017-2020 yılları arasında yapacağı faaliyetlere dair bir yol haritası öneren stratejik planı Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya tarafından meclis toplantısında açıklandı.

 

Tarsus Ticaret Borsası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Murat Kaya,toplantıda  stratejik planla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

‘’Stratejik Plan borsamızın temel ilke ve politikalarını, orta ve uzun vadeli amaçlarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, izlenecek yöntemleri,kaynak dağılımını,içeren bir plandır. TTB Stratejik Planı; üyelerine 2017-2020 yılları arasında yapacağı faaliyetlere dair bir yol haritası önermektedir.

 

Stratejik Plan ile Borsanın bulunduğu nokta ile ulaşmayı arzu ettiği durum arasındaki yolu tarif etmektedir. Borsanın amaçlarını, hedeflerini ve bunlara ulaşmayı mümkün kılacak yöntemleri göstermektedir.Uzun vadeli ve geleceğe dönük bir bakış açısı taşımaktadır. Borsa bütçesinin;amaç ve hedeflere göre hazırlanmasına, kaynak tahsisinin önceliklere dayandırılmasına hesap verme sorumluluğuna rehberlik etmektedir.Stratejik Planımızda yıllara göre uygulama planları olarak niteleyebileceğimiz “İş Planları” da yıllık olarak planlanmıştır.

 

TTB İş Planları sayesinde Uygulanacağı dönemde gerçekleştirileceği proje ve faaliyetleri, proje ve faaliyetlerin sorumlularını, proje ve faaliyetlerin uygulanma dönemlerini, olası maliyetlerini ve bu maliyetlerin karşılanacağı olası kaynakları, proje ve faaliyetlere ilişkin performans göstergelerini ve performans hedeflerini, işbirliği yapılacak kurum ve kuruluşları belirlemiştir.Gelinen noktada 3 üncü dönem 2017-2020 Yılları arası 4 yıllık stratejik planımız , Stratejik Plan hazırlama ekibimizin çalışmaları ile tamamlanmıştır. Yapılan sunumda da izlediğiniz üzere Stratejik planımız tek başına başarıya ulaşma şansı yoktur. Planın istenen başarıya ulaşması için;Kalite yönetiminin iyi işlemesi,Kararlı bir yönetim anlayışı,Paydaşların desteklemesi,Tüm organ üyelerimiz ve  çalışanlarının planı sahiplenmesi ve En Önemli Koşulu ise Üst yönetimin desteği ve yönlendirmesine ihtiyaç vardır.

Bu noktada Meclis,Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Sekreterimiz ve servislerimizde çalışan tüm personellerimiz ile birlikte takım olarak  2017-2020 yılları stratejik planımız kapsamında amaçlarımıza,hedeflerimize, bu hedeflere ulaşmadaki izleyeceğimiz faaliyetlerimize aynı misyon, vizyon, ilke ve kalite politikamızla ulaşılmasına,  gerek yönetim kurulu toplantılarında gerekse genel sekreterin personeller ile yaptığı  görüşmeler ve toplantılarda  ekibin  kendi bakış açıları doğrultusunda Tarsus Ticaret Borsası’nın Güçlü Yönleri, Zayıf Yönleri, Fırsatları, Tehditleri Analizlerinin  derlendiği 2017-2020 yılları Borsamız Stratejik planımızın hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

 

Meclis Başkanı Tevfik Başarır’ın  başkanlığında gerçekleşen toplantıda TOBB tarafından  15 Temmuz anısına hazırlanan "Demokrasi Vazgeçilmezimiz, Milli İrade Gücümüz, Kardeşliğimiz Geleceğimiz" adlı kısa film meclis üyelerine izletildi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08
SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ
EKONOMİ

29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:45

SABRİ TEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

09:45