::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ruhi Koçak, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası
Haber Giriş:
13 Nisan 2018 Cuma 10:53

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ruhi Koçak, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.Ziyaret sonrasında değerlendirme yapan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na desteklerinin sonsuz olduğunu belirterek, “Kendisinden feyz alıyoruz. Kendisiyle birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Bizlere çok güzel bir vizyon sunuyor. Müteşekkiriz kendisine” dedi.

Yeni dönemde lisanslı depoculukla ilgili girişimlerinin olacağını anlatan Kaya, “Canlı hayvan ticaretini gerçekleştirecek bir yapı oluşturacağız. Temelinde çalışmalarımızda ana noktalardan bir tanesini insana hizmeti hakka hizmet addediyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar önce kurumumuzun gelişmesini sağlayacağız. Daha sonra yaşadığımız kentin yaşam kalitesini arttıracak her türlü sosyal eğitim ekonomik ve ticari anlamda gelişmesi noktasında tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ruhi Koçak da TOBB gibi büyük bir camiada eğitimin devam ettiğini gördüklerini vurgulayarak, “Biz ne kadar meslekten de gelsek ticaretten de gelsek burada çok büyük bir camianın parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Tabi bu camianın da başında Sayın Hisarcıklıoğlu Başkanımızdan inanılmaz güzel destekler alıyoruz. Bugünde gelme amacımız bir yandan yeni genel kurulda kendisine destek olmak, başarılarının devamını ve birlikte çalışma arzumuzu kendilerine ifade etmekti. Ciddi projeler hazırlıyoruz. Güvencemizi yine Rifat beyden alacağımız destekler olduğuna inanıyorum. Kendisine, hepimize ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.(kaynak:TOBB)

 


 

Paylaş:  Facebook Twitter Google