::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Vali Su'ya Ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Togo, Murat Tasgül ve Osman İnandıoğlu ile birlikte Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Vali Su'ya Ziyaret
Haber Giriş:
20 Temmuz 2017 Perşembe 09:23

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Togo, Murat Tasgül ve Osman İnandıoğlu ile birlikte Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

Ticaret odası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Koçak ve beraberindeki heyet, yeni Valimize hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar diledi. Koçak, Vali Su’ya Tarsus’un sosyal ve ekonomik konularında bilgiler vererek Valimizin gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti. Koçak ayrıca Tarsus’ta yapılacak olan başta Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Yenice Lojistik Köyü, Tarsus Üniversitesi, Çukurova Havalimanı ve Sahil Bandı projeleri gibi birçok önemli projeye destek verdiklerini, bu çalışmalarda kendilerinden yardım ve destek beklediklerini belirtti.

Vali Su da, Tarsus TSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek en kısa zamanda Tarsus’u ziyaret edeceğini söyledi. Bölgenin ve Tarsus’un kalkınması için her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Vali Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının hem ilimizin hem de ülkemizin ekonomik gelişimine ve kalkınmasına önemli katma değer sunduğunu vurguladı.(kaynak:Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google