::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Kaymakam Yüksel Ünal,Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,Tarsus Emniyet müdürü Halis Ünal'ı ziyaret etti.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu
Haber Giriş:
16 Nisan 2018 Pazartesi 09:19

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Kaymakam Yüksel Ünal,Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,Tarsus Emniyet müdürü Halis Ünal’ı ziyaret etti.

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ile, Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleştirilen Oda seçimlerinden sonra, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Şevket Can ve Emniyet Müdürü Halis Ünal'a ziyaret gerçekleştirdi.

 

Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Şevket Can ve Emniyet müdürü Halis Ünal Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayarak başarılı çalışmalarının devamı dileğinde bulundular.

 

Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu da Kaymakam Yüksel Ünal ve Emniyet Müdürü Halis Ünal'a teşekkür ederek, Tarsus'un refahı, kalkınması ve güvenliği açısından tüm kurumlarla yakın işbirliği ve dayanışma içerisinde olmalarının önemini vurguladı.(kaynak:Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası)

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google