::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus TSO'da yılın son meclis toplantısı yapıldı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nda yılın son meclis toplantısı Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu'nun başkanlığında yapıldı
Tarsus TSO'da yılın son meclis toplantısı yapıldı
Haber Giriş:
27 Aralık 2019 Cuma 09:56

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda yılın son meclis toplantısı Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu’nun başkanlığında yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak, Oda faaliyetleri, yapılan çalışmalar ve yatırım konuları hakkında bilgi verirken, meclis üyeleri kendi sektörleriyle ilgili güncel durum, yaşanılan sorunlar ve önerilerini anlatarak, görüş alışverişinde bulundu. 

düzenlenen toplantıda 2019 yılının genel değerlendirilmesi, bölge ve ülke ekonomisindeki gelişmeler ve sektörlerin durumu görüşüldü.

Tarsus TSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı, gündem konuları, üyelerden gelen görüş ve öneriler, 2019’un genel değerlendirmesinin yapıldığı yılın son toplantısı olarak düzenlendi.  Tarsus TSO Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu’nun idaresinde gerçekleştirilen toplantıda Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Oda faaliyetleri, yapılan çalışmalar ve yatırım konuları hakkında bilgi verirken, meclis üyeleri kendi sektörleriyle ilgili güncel durum, yaşanılan sorunlar ve önerilerini anlatarak, görüş alışverişinde bulundu. 

Meclis toplantısında iki ayrı etkinliğe de ev sahipliği yapıldı. Aralık ayı doğumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuat Togo, Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Hıdıroğlu ve Meclis Başkan Yardımcısı Arzu Yıldız için pasta kesilerek kutlama yapıldı. Ayrıca 2019 yılı performans değerlendirmelerine göre Oda çalışanlarından ilk 3’e giren Nermin Ateş, Kadir Uyanık ve Yüksel Oktay’a başarı sertifikası verildi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29