::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus TSO Romanya'dan iş heyeti ağırlayacak

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 8 Ocak Çarşamba günü Romanya'dan kalabalık bir iş heyetini konuk edecek.
Tarsus TSO Romanya'dan iş heyeti ağırlayacak
Haber Giriş:
06 Ocak 2020 Pazartesi 09:32

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 8 Ocak Çarşamba günü Romanya’dan kalabalık bir iş heyetini konuk edecek.

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Şopanda ve Romanya Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cornel Diaconita’nın da yer alacağı Romanya heyeti ile karşılıklı ticari iş birlikleri ve yatırım ortamları konuşulacağını bildirdi.

Karşılıklı işbirlikleri yaparak ticaret hacmimizi artırabilirsek ekonomik refah seviyemiz artacaktır

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, bölge ekonomisini harekete geçirmek, dış pazarla ilgilenen üyelerinin ticari gelirlerini artırmak ve yeni pazarlar yaratmak amacıyla iş heyetleri ağırlamaya devam ediyor. Bu kez de Romanya’dan kalabalık bir iş heyetini ağırlayacak olan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda Romanya pazarı, iş imkânları, karşılıklı ticari işbirlikleri ve yatırım ortamları masaya yatırılacak. Romanya’da kurulu Türk İş Adamları Derneği (TİAD) işbirliğiyle düzenlenecek toplantıya Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Şopanda ve Romanya Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cornel Diaconita, Bükreş Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticisi Razvan Parvulescu, TİAD Başkanı Güven Güngör, TİAD yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir davetli grubu katılacak.

TİCARİ İŞBİRLİKLERİ

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, üyelerinin ve bölge iş dünyasının kalkınması ve gelirlerinin artırılması için çalışmalarına devam ettiklerini bu kapsamda gerek yurtiçi gerekse yurtdışından iş heyetlerini konuk etmek istediklerini belirterek, ‘’Bölgemizi hem iç hem de dış pazarlara iyi anlatabilmemiz lazım. Bunun için gelen tüm iş heyetlerini önemsiyoruz. Karşılıklı işbirlikleri yaparak ticaret hacmimizi artırabilirsek ekonomik refah seviyemiz artacaktır. Romanya da önemli bir pazar. Romanya’ya iş yapmak isteyen ya da pazarını geliştirmek isteyen tüm üyelerimizi konuk etmekten büyük mutluluk duyacağız.’’ dedi.

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google