::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS TSO TANITIM FİLMİ HAZIRLADI

Kuruluşunun 140.yılını kutlayan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Tarsus'u damak tatlarını içeren tanıtımı için bir tanıtım filmi hazırladı
TARSUS TSO TANITIM FİLMİ HAZIRLADI
Haber Giriş:
30 Temmuz 2019 Salı 12:40

Kuruluşunun 140.yılını kutlayan Tarsus  Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Tarsus’u damak tatlarını içeren tanıtımı  için bir tanıtım filmi hazırladı.

Sosyal medyada beğeniye sunulan filmde  ‘Büyülü Kent Tarsus,

Hayatın tadı Tarsus’ta’’ sloganıyla Tarsus’un kendisine özgü damak tatları Tarsus humusu, Tarsus şalgamı, Tarsus cezeryesi, Tarsus lokumu, Tarsus bandırması, Tarsus mamülü, Tarsus Beyaz üzümü, Tarsus yayla bandırması, Tarsus fındık lahmacunu, Tarsus sarı ulak zeytini, Tarsus kebabı,Tarsus Tarsusi kahvesi  ve Tarsus kahvesinin tanıtımı yapılıyor. Tanıtım filmin sonunda  ‘’hadi gel hayatın tadını Tarsus’ta çıkar.’diye bitiyor.

‘’Tarsus’un  tanıtımına katkıda bulunacak her çalışma bizim için önemlidir.’’ Diyen Tarsus Ticaret ve Sanayi odası başkanı Ruhi Koçak, Tarsus’u tanınmayı ve potansiyelini duyurmayı hak eden bir ilçe olduğunu belirterek, tanıtm faaliyetlerine dün olduğu gibi yarında devam edeceklerini söyledi.

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google