::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Tuhafiyeciler Odası'nda Özkır güven tazeledi

Tarsus Tuhafiyeciler Odası'nda Özkır güven tazeledi
Haber Giriş:
17 Ocak 2022 Pazartesi 08:52

Tarsus Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerinden güven oyu alan Hüseyin Özkır ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi.

Tarsus Belediye Nikah Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin, Tarsus oda başkanları ile oda üyeleri ve diğer davetliler katılım gösterdi.Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oybirliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Güçyetmez getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları okunarak genel kurula sunuldu ve raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin okunup oy birliğiyle kabul edilmesi sonrası seçimlere geçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde Hüseyin Özkır ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Hüseyin Özkır Başkanlığındaki Tarsus Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası’nda Kenan Aslancan, Murat Kınıs, Eyyüp Yıldızbakan, Hamza Kaya, Mehmet İnak, Fethiye Verdi yönetim kurulunu oluştururken, Feyzi Kılıç, Teoman Tanrıverdi, Ozan Yılmaztürk Denetim Kuruluna seçilen isimler oldu.

 Yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, , Tüed Tarsus şube başkanı ve genel merkez  genel mali sekreteri Ömer Kurnaz,Tarsus 1.nolu Esnaf kefalet kooperatifi başkanı Mahmut Şahin,Tarsus 2.nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Bektaş Aslan,Tarsus Bakkallar ve Bayiler odası başkanı Erdoğan Yalçın, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Kaplan Kiltaş, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Duran Şen,Tarsus Fotoğrafçılar odası başkanı Cumali Taş, Tarsus Kahveciler odası başkanı Halil Şekerci, Tarsus Ayakkabıcılar odası başkanı Ersin Deveci, Tarsus Mermerciler odası başkanı Erdal Turgut, Tarsus İnşaat Malzemecileri imalat ve satıcıları odası başkanı Mustafa Güçyetmez Tarsus kasaplar odası başkanı Nail Uçak, Tarsus Berberler ve Kuaförler odası başkanı Alper Denizile oda üyeleri katılım gösterdi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google