::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Türk Sanat Musikisi Derneğinin muhteşem konseri

Tarsus Türk Sanat Musikisi Derneğinin geleneksel konseri önceki gün yapıldı.
Tarsus Türk Sanat Musikisi Derneğinin muhteşem konseri
Haber Giriş:
09 Mart 2015 Pazartesi 18:33

Tarsus Türk Sanat  Musikisi Derneğinin geleneksel konseri  önceki gün yapıldı.

75.yıl Tarsus Kültür Merkezinde  gerçekleşen konsere Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Çamlyayla kaymakamı Gülhani Ozan Sarı ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Şef Mahmut Atdağ yönetimindeki konserin sunumunu Ümran Yıldırım yaptı. İki bölümde 27 esirin seslendirildiği konserde zaman zaman dinleyicilerde sanatçıların söylediği eserlere eşlik etti.

Açılışta bir konuşma yapan  Tarsus Türk Sanat  Musikisi Derneği başkanı Kayhan Kocamaner, Türk Sanat Musikisi Derneği olarak  2015 sezonunun ilk geleneksel konserini  düzenlediklerini söyledi.

Kayhan Kocamaner, “Yeni yönetim olarak  amacımız derneğimizi daha ileriye götürmektir. 29 yıldır var olan bu dernek çatısı altında halkımıza Türk Sanat Müziğini sevdirmeye çalışıyoruz. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan tüm sanat dostlarına ve kaymakamlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Konserden sonra Şef Mahmut Atdağ’a  ve Adanalı saz heyetine çiçek verilerek teşekkür edildi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46