::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Uçan Koleji ödüllü bursluluk sınavı yapacak

Tarsus'taki özel okullardan Uçan Koleji Ortaokul ve Anadolu Lisesi yakında ödüllü bursluluk sınavı yapacak
Tarsus Uçan Koleji ödüllü bursluluk sınavı yapacak
Haber Giriş:
19 Aralık 2019 Perşembe 09:43

Tarsus’taki özel okullardan  Uçan Koleji   Ortaokul ve Anadolu Lisesi  yakında  ödüllü bursluluk sınavı yapacak

Okul idaresinden yapılan açıklamada, “2020-2021 Eğitim Öğretim yılına hazırlık için 8,9,10 ve 11. sınıflara açık  ödüllü bursluluk sınavı yapılacak” denildi.

Tarsus Uçan Koleji  kurucusu Halit Uçan, eğitimde kaliteye ve başarıya büyük önem verdiklerini belirterek “Tarsus Uçan Koleji   olarak önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının da hazırlıklarına başladık. Bu kapsamda  2020-2021 Eğitim Öğretim yılına hazırlık için  11 ve 12 Ocak 2010 tarihlerinde  ödüllü bursluluk sınavı yapacağız” dedi.

Sınava her öğrencinin girebileceğini belirten Halit Uçan, sınava girişlerin ücretsiz olacağını belirterek “Kişiye özgü eğitim anlayışı içeren, pedagojik ilkeler çerçevesinde analiz gücü kuvvetli, çevreye ve insanlara duyarlı bireyler yetiştirmek için, birlikte olmak, birlikte yürümek için   Uçan Koleji   Ortaokul ve Anadolu Lisesi   ekibi olarak bizler hazırız. Erken kayıt avantajlarımızdan yararlanmak için sizleri okulumuza bekliyoruz. Başarı ve kalite için Uçan Koleji   Ortaokul ve Anadolu Lisesinde buluşalım.” dedi.

Uçan Koleji   Ortaokul ve Anadolu Lisesi   yeni hizmet binası  Tarsus’ta Bağlar mahallesi 0478 sokak. no.1-A Güven Diyaliz Merkezi yanı Kesmen Petrol karşısında hizmette.

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46