::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS ULAŞIM A.Ş KAYA GİBİ

Tarsus Ulaşım A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Hasan kaya ile başkan vekili Enver Kaya ile birlikte Ulaşım A.Ş'de yeni bir sayfa açıldı
TARSUS ULAŞIM A.Ş KAYA GİBİ
Haber Giriş:
19 Şubat 2020 Çarşamba 10:24

Tarsus Ulaşım A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Hasan kaya ile başkan vekili Enver Kaya ile birlikte Ulaşım A.Ş’de yeni bir sayfa açıldı

Tarsus Ulaşım A.Ş’nin geçtiğimiz ay yapılan genel kurulunda yeniden Ulaşım A.Ş. başkanlığına seçilen Hasan Kaya ile birlikte  yeni yönetimde başkan vekili olarak görev alan Enver Kaya ile birlikte Tarsus Ulaşım A.Ş’de yeni bir sayfa açıldı.

Tarsus Ulaşım A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Hasan Kaya Tarsus’ta şehir içi ulaşımında önemli bir kuruluş olan Tarsus Ulaşım A.Ş olarak  halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Başkan Hasan Kaya,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şu an 64 aracımız var. Elimizdeki imkanlarla en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yolcularımızın rahat bir şekilde kent içinde ulaşımlarını yapması için gayret ediyoruz. Ayrıca halkımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz.  Yeni dönemde Mersin Büyükşehir Belediyesiyle yapacağız görüşmelerin ardından bir düzenleme yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Paylaş:  Facebook Twitter Google