::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus'un Değerleri Kitabı Genişletilmiş İkinci Baskısını Yaptı

İlk baskısı 2008 yılında yapılan “Tarsus'un Değerleri” kitabının genişletilmiş ikinci baskısı yapıldı ve kitap tekrar piyasaya çıktı.
Tarsus'un Değerleri Kitabı Genişletilmiş İkinci Baskısını Yaptı
Haber Giriş:
31 Mart 2014 Pazartesi 21:48

İlk baskısı  2008 yılında yapılan “Tarsus’un Değerleri” kitabının genişletilmiş ikinci baskısı yapıldı ve kitap tekrar piyasaya çıktı.

Gazeteci Yazar Ali Pamuksüzer “İkinci genişletilmiş baskısını yaptığımız kitabın  tamamlanması ve piyasaya çıkması benim için gurur vesilesidir” dedi.

Tarsus'ta Akkoza  ve  Zirve gazetesinde yazarlığa devam eden   Ali Pamuksüzer, Tarsus'un Değerleri adı altında bir kitapta topladığını belirterek “İstedim ki Tarsus için  iyi bir kaynak kitap olsun, Tarsus'un değerleri isimleriyle yaşasın. İlk baskımıza nazaran ikinci baskımız daha genişletilmeş ve yeni isimler eklenerek  hazırlanmıştır. Herkesin beğeneceğini umuyor, destek olan belediye başkanımıza ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

İkinci kez ve genişletilmiş olarak piyasaya çıkan kitap beğenilirken belediyede kültür hizmetlerine bir yenisini eklemiş  oldu.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU
KÜLTÜR - EĞİTİM

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:30

NİHAYET KÜLTÜR MERKEZİNE NEŞTER VURULDU

Sürekli yayınlarımızdan sonra 5 yıldır kaderiyle başbaşa ve can çekişen hasta gibi atıl bırakılan ve gözgörgüsü olan 75.Yıl Kültür Kültür Merkezine nihayet Tarsus Belediyesince neşter vurularak tadilat işlemleri başlatıldı.
11:30
Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır
KÜLTÜR - EĞİTİM

07 Kasım 2023 Salı 17:46

Mersin ''2. Uluslararası Tarsus Festivali'ne Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, geçtiğimiz yıl ‘Kleopatra' teması ile ilki düzenlenen Uluslararası Tarsus Festivali, bu yıl da ‘Şahmeran Yılı' teması ile gerçekleştirilecek
17:46