::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus ve Çamlıyayla'da Yılkı atları için doğaya yem bırakıldı

Tarsus Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği tarafından Tarsus'un yüksek kesimleri ile Çamlıyayla'da etkili olan kar nedeniyle yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.
Tarsus ve Çamlıyayla'da Yılkı atları için doğaya yem bırakıldı
Haber Giriş:
11 Ocak 2017 Çarşamba 16:20

Tarsus Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği tarafından Tarsus’un yüksek kesimleri ile Çamlıyayla’da  etkili olan kar nedeniyle yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Tarsus Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre  Kar yağışının etkili olması nedeniyle Tarsus ve Çamlıyayla’da  yılkı atlarının  aç kalmaması amacıyla, ekipler tarafından yemleme yapıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Özlem Kökçü, ağır geçen kış günlerinde hayvanlar için yemleme çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

 

Kökçü,’’Kış mevsimi boyunca doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlar için Şefliğimiz yemleme çalışmalarına düzenli olarak  devam edilecektir. Vatandaşlarımızın da nu konuda duyarlılık göstererek yaban hayvanları ve sokak hayvanları için uygun ortamlara yiyecek bırakmalarını dileriz. Unutmayalım ki  doğanın dengesi hayvanlarla korunur.’’ifadelerini kullandı

Paylaş:  Facebook Twitter Google