::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS WOW CAFE RESTAURANT HİZMETE AÇILDI

Berdan 1.eatp projesi kapsamında inşaa edilen WOW Cafe Restaurant görkemli bir açılış töreniyle vatandaşların hizmetine açıldı.
TARSUS WOW CAFE RESTAURANT HİZMETE AÇILDI
Haber Giriş:
05 Şubat 2019 Salı 11:27

Berdan 1.eatp projesi kapsamında  inşaa edilen WOW Cafe Restaurant görkemli bir açılış töreniyle vatandaşların hizmetine açıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfü Elvan, MHP   Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, AK Parti Mersin Milletvekilleri  Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Belediye başkanı Şevket Can,Toroslar Belediye başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Hamit Tuna,Ak Parti Merin il başkanı Cesim Ercik,MHP Mersin il başkanı Zeynel Uğur Gölgel,MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur, Hak İş Mersin il başkanı ve Hizmet İş sendikası Tarsus şube başkanı Hüseyin Gün , bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

WOW Cafe Restaurant hayırlı olsun dileklerinin ardından kaıtlımcılar tarafından hizmete açıldı. Şehrimizin yeni mekanlarından WOW Cafe Restaurantta kahvaltı,et ve tavuk çeşitleri,meze çeşitleri,alkollü ve alkolsüz içeceklerin yanıdra eğlence temalı günler ve canlı müzik hizmeti verilecek.

Bizde W0W restaurattın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor,bol kazançlar diliyoruz.

 

 

 

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google