::
29 Mart 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, 15 Temmuz'un birinci yıl dönümü dolayısıyla verdiği mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.
Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan
Haber Giriş:
13 Temmuz 2017 Perşembe 17:15

Tarsus  Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, 15 Temmuz’un birinci yıl dönümü dolayısıyla verdiği mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Hain kalkışmanın, halkın inançlı ve kararlı duruşu neticesinde amacına ulaşamadığına dikkati çeken Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, “Demokrasimize ve aziz milletimize yönelik bu girişimin üzerinden tam bir yıl geçti. şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere halkımızın dünyada görülmemiş bir şekilde yazdığı kahramanlık destanı hepimizi gururlandırmaktadır. Hain kalkışma kesinlikle kabul edilecek bir davranış değildir. Allah ülkemizi ve bizleri, bu nifak tohumu saçanlardan uzak tutsun” diye konuştu.

15 Temmuz Şehitlerine ve vatan savunmasında toprağa düşen diğer Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Bektaş Aslan, “Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu ülkenin dirliğini, birliğini bozmaya çalışan, vatanın bölünmez bütünlüğüne göz dikenleri esefle kınıyorum. Onların her zaman karşısında olacağımızı söylüyorum. Bu vesileyle de tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” şeklinde konuştu.(kaynak: Tarsus  Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi)

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 10:14

MAHMUT TAT ''TARSUS İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ''

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Mahmut Tat, seçimi kazandıkları takdirde yapacağı ilk işi söyledi
10:14
SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK
GÜNCEL

27 Mart 2024 Çarşamba 09:56

SOYDAN İLE TAT FERAHİM ŞALVUZ VE ATATÜRK

MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI,BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
09:56
MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ
GÜNCEL

25 Mart 2024 Pazartesi 11:29

MAHMUT TAT'TAN ESNAF ZİYARETİ

11:29