::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS YENİ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI BEKTAŞ ASLAN

''ORTAKLARIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE HİZMET KERVANIMIZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ''
TARSUS YENİ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI BEKTAŞ ASLAN
Haber Giriş:
10 Ocak 2022 Pazartesi 10:59

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, 2021 yılını; pandeminin de getirdiği tüm olumsuzluklara rağmen, verimli şekilde geçirdiklerini söyledi. Başkan Aslan, geride kalan çalışma yılında 822 üye esnafa toplam 133 milyon TL kredi verildiğini belirtti.

2021 yılının azıyla, fazlasıyla ve özellikle pandeminin getirdiği olumsuzluklarla kapandığını kaydeden Başkan Bektaş Aslan, “Pandeminin getirdiği tüm olumsuzluklara rağmen Kooperatifimizi açmadığımız bir gün olmadı. Değerli üyelerimize hizmetlerimizi tüm sıkıntılara rağmen yerine getirdik; esnaflarımıza en güzel hizmeti verdik. Bu süre zarfında geride kalan Temmuz ayı içerisinde Genel Kurulumuzu, değerli ortaklarımızın iştirakleri ile gerçekleştirdik. Ortaklarımızdan aldığımız güçle hizmet kervanımıza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, Kooperatife desteklerini esirgemeyen başta ortakları olmak üzere, herkese teşekkürlerini ileterek, “Bugün itibariyle toplam 1927 üyemiz var. 2021 yılı içerisinde 822 üyemize toplam 133 milyon TL kredi vererek, Tarsus’ta ekonomi dişlisinin dönmesine katkı sağladık. Mevcut plasmanımız şu an 163 milyon TL.

Göreve geldiğimiz ilk dönemde plasmanımız 8 milyon TL idi. Çok yol aldık. Üyelerimizin desteğiyle güçlenerek bugünlere geldik. Şu an bölge genelinde faaliyet gösteren, Birliği bağlı 53 kooperatif içerisinde ilk 5 içinde “Biz de varız” demenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Kooperatifin bugünlere gelmesinde desteklerini esirgemeyen esnaf ve sanatkarlarımıza, mesai arkadaşımız olan ve bizleri hiç yalnız bırakmayan Banka Müdürlerimize, Banka çalışanlarımıza, geçmişte çalışmış olduğumuz Halkbankası 1 no.lu şube Müdürümüze ve tüm personeline ve değerli medya mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Elbette bizim var olmamıza ana kaynak olan Genel Merkezimize, Bölge Birliğimizin yönetim ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ve en önemlisi olan Kooperatifimizin değerli çalışanlarına, yol arkadaşım olan yönetim ve denetim kurulu yöneticilerimize, avukatlarımıza, muhasebe müdürlerimize, canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm Oda Başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın kılavuzu ve aynasıdır” ifadesini kullanan Başkan Bektaş Aslan, “Şu an Türkiye genelinde birinci sınıf kooperatiflerin en üst kredi limiti olan 275 bin TL’yi, şartları uyan esnaflarımıza sağlayabiliyoruz. Yeni yılda da değerli esnaflarımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti ve mücadelesi içerisinde olacağız. Bu vesileyle 2022 yılının tüm esnaflarımıza ve insanlığa sağlık, esenlik ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı
EKONOMİ

20 Mart 2024 Çarşamba 09:52

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümü kutlandı
09:52
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08