::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsus, Yeni Yılda Yeni Otel

Tarsus'ta geçtiğimiz aylarda yıkılan eski Zorbaz Otel yerine yapılmakta olan yeni Otel inşaatının kabası bitti.
Tarsus, Yeni Yılda Yeni Otel
Haber Giriş:
07 Haziran 2014 Cumartesi 21:43

Tarsus’ta geçtiğimiz aylarda yıkılan eski Zorbaz Otel yerine yapılmakta olan yeni Otel inşaatının kabası bitti.

Mütevelli heyeti başkanlığını Fahri Soyupak’ın yaptığı Zorbazzade Mustafa Ağa Bindurak Vakfı tarafından yaptırılan  yeni Zorbaz  Otelinin inşaat çalışmalarının yılbaşına kadar tamamlanacağı ve içinin tefrişine başlanacağı öğrenildi.

Dün gazetemizi ziyaret eden Zorbaz Otel inşaatı yüksek mühendis mimar mimar Teoman Sungur ve iç mimar Yasemin Okutan Boyar, kurucumuz Mustafa Erdoğan ile görüşerek hem geçmiş olsun dileklerini ilettiler, hem de otel inşaatı hakkında bilgi verdiler.

Teoman Sungur “Yeni Otelin inşaatı kabaca tamamlandı. 5 katlı olan inşaatımızın yapılmasında Zorbazzade Mustafa Ağa Bindurak Vakfı  Mütevelli Heyet başkanı Fahri Soyupak’ın büyük gayreti ve desteğini gördük. Otel 110 yaktaklı olacak. Yılbaşından itibaren iç tefrişi yapılacak. En alt katta 300 metrekarelik bir işyerimiz var. Otelde kafe, toplantı salonu ve  restaurantta olacak. Birinci kattaki teras ise otele güzellik ve artı değer katacaktır. Biz bu oteli Tarsus’a kazandırmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Kurucumuz Mustafa Erdoğan da  Zorbaz Otel mütevelli heyeti başkanı  Fahri Soyupak’a selamlarını iletirken Teoman Sungur ve iç mimar Yasemin Okutan Boyar’a da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş:  Facebook Twitter Google