
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın 145’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ''Yeni Yüzyılda Ekonomi'' konulu panel gerçekleşti.
Türkiye ve global ekonomideki görünüm ile bölge ekonomisindeki değişimlerin ele alındığı panel Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Yayın Koordinatörü Vahap Munyar ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane’nin panelist olarak katıldığı etkinlikte bölge, ülke ve dünya ekonomisindeki gelişmeler değerlendirildi.
İş dünyasının beklentilerinin ele alındığı panelde ayrıca turizm başta olmak üzere havacılık ile ilgili konularda iş insanlarının talep ve önerileri gündeme getirildi. Tarımdan turizme kadar pek çok konunun konuşulduğu panelde bölgenin gelecekteki konumu ve fırsatlarına yer verildi.
Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, Tarsus Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet İnce, Çukurova Uluslararası Havalimanı Terminal Müdürü Oğuz Oflaz başta olmak üzere protokol, meslek oda başkanları ve iş insanlarından kalabalık bir davetli grubunun katıldığı panele katılımcıların ilgisi yoğundu.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın 145’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında panelle eş zamanlı olarak Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu işbirliği ile ''Anılar Çiçek Açtı'' fotoğrafa nakış sergisinin de açılışı gerçekleşti.
| Paylaş: | ![]() |
TARIM, TİCARET VE BÖLGESEL RİSKLER MASAYA YATIRILDI
Tarsus Ticaret Borsası'nın Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başkanlığında Borsa toplantı salonunda gerçekleştirildi
07 Aralık 2025 Pazar 21:34
TARIM, TİCARET VE BÖLGESEL RİSKLER MASAYA YATIRILDI
Tarsus’ta esnafa 387 milyon 418 bin kredi
Tarsus’ta geçen ay 590 adet konut satıldı
LİMON İHRACATI YASAĞI 15 MAYIS'TA TEKRAR DEĞERLENDİRİLMEK ÜZERE KALDIRILDI!
TARSUS TİCARET BORSASI, EKONOMİYE DEĞER KATAN ÜYELERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Tarsus TSO'nun 2025 Mottosu:üretim, yatırım ve ihracat
19 Aralık 2024 Perşembe 18:00
18 Ekim 2024 Cuma 17:41
14 Eylül 2024 Cumartesi 09:17
26 Nisan 2024 Cuma 09:41