::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS YEŞİL MAHALLE MUSALLA HALK MECLİSİ CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ALİ MAHİR BAŞARIR'I TBMM'DE ZİYARET ETTİ

Tarsus Yeşil Mahalle Musalla Halk Meclisi Türkiye Büyük Meclisi'nde CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ı ziyaret etti
TARSUS YEŞİL MAHALLE MUSALLA HALK MECLİSİ CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ALİ MAHİR BAŞARIR'I TBMM'DE ZİYARET ETTİ
Haber Giriş:
10 Ekim 2019 Perşembe 09:55

Tarsus Yeşil Mahalle Musalla Halk Meclisi tarafından yapılan festivalde futbol ve satranç turnuvalarında dereceye giren öğrenciler, aileleri ve Yeşil Mahalle Muhtarı Anıtkabir ziyareti sonrasında Türkiye Büyük Meclisi'nde CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ı ziyaret etti

Başarır, Ankara’yı, Anıtkabir’i ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezerek bir tarihe tanıklık eden Tarsuslu misafirlerini bir an bile yalnız bırakmayarak yanlarında oldu. Sabah kahvaltısıyla TBMM’de başlayan Ankara ziyareti, Atatürk’ün huzuru Anıtkabir’in ardından, TBMM’de CHP’nin haftalık grup toplantısı ve CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretleri ile devam etti. Tarsus’tan gelen öğrenci ve veliler Meclis Gezisi sırasında Meclis Başkanvekili Levent Gök ile de hatıra fotoğrafı çekilme fırsatı yakaladı.

Başarır sosyal medya hesabından paylaştığı ziyaret için şu ifadelere yer verdi;

”Tarsus Yeşil Mahalle Musalla Halk Meclisi tarafından yapılan festivalde futbol ve satranç turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimizi, ailelerini ve Yeşil Mahalle Muhtarımızı Anıtkabir ziyareti sonrasında Türkiye Büyük Meclisi'nde misafir ettik.

Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meclis Başkanvekilimiz Sn. Levent Gök’ü ziyaret ederek haftalık grup toplantımıza katıldık.

Mersin’den gelen herkese kapımız sonuna kadar açık. Sadece Mersin değil ülkemizin her bir köşesinden gelen vatandaşlarımızı ağırlamaktan keyif alıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarının da neler olduğunu gayet iyi biliyoruz.  İğneden ipliğe, elektrikten doğalgaza, akaryakıttan otoyol geçişlerine kadar yapılan zamlar ortada. Kimse ‘enflasyon tek haneli rakamlara indi,  ülke ekonomimiz uçuşa geçti’ diyerek sahte sözlerle halkımızı kandırmaya çalışmasın. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak için ben ve arkadaşlarım var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. 

Tarsus Yeşil Mahalle Musalla Halk Meclisine bizleri Ankara’da ziyarete geldikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google