::
19 Nisan 2024 Cuma

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TARSUS'A BİR DEĞER DAHA KAZANDIRILIYOR

BALIK PAZARI'NIN TEMELİ ATILIYOR
TARSUS'A BİR DEĞER DAHA KAZANDIRILIYOR
Haber Giriş:
14 Mart 2019 Perşembe 10:16

Tarsus Belediye tarafından Şehitlertepesi mahallesine yapılacak olan Balık Pazarı’nın temeli 14 Mart Perşembe günü atılacak.

Belediyeciliği çok iyi bildiklerini, şehrin sorunlarını teker teker çözdüklerini belirten, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Balık Pazarı Projesinin hayata geçmesiyle şehirdeki esnaflara ve vatandaşlara büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

Başkan Can, “Balık Pazarı projesi 2014 seçim kitapçığımızdaki projelerimizden biriydi. Allah’a şükür söz verdiğimiz gibi projemizin temelini atacağız. Balık pazarları kentlerin en işlek mekânlarındandır. Şehitlertepesi mahallesi Atatürk Caddesi Tunç Petrol yanında yapacağımız projemiz 1337m2 alan üzerine konuşlanacak ve toplamda 12 dükkan yer alacak. Tarsus’umuza çok yakışacak olan bu mekan tamamlandığı zaman vatandaşlarımız gelip balığını burada yiyebilecek, yada sipariş vererek evine getirtecek. Balık pazarımız Tarsus’umuza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Belediye Başkanı Şevket Can, 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 17.00’da Şehitlertepesi mahallesi Atatürk Caddesi Tunç Petrol yanında yapacakları Balık Pazarı Temel atma törenine bütün vatandaşları davet etti.

 

Paylaş:  Facebook Twitter Google