::
20 Nisan 2024 Cumartesi

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsuslu Çocuklara Bayram Süprizi

Çocuklara bayramda reklam panolarında şeker ikram eden Tarsus Belediyesi bayramı şeker tadında yaşattı.
Tarsuslu Çocuklara Bayram Süprizi
Haber Giriş:
08 Temmuz 2016 Cuma 09:05

Tarsus Belediyesi bu bayram çocukların bayramını ilginç bir şekilde kutladı.

Çocuklara bayramda reklam panolarında şeker ikram eden Tarsus Belediyesi bayramı şeker tadında yaşattı.

Tarsus Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocukları unutmadı. Çocuklar, bilboardlar üzerinde yer alan şeker panolarında ikram edilen şekerlere yoğun ilgi gösterdi. Gece geç vakitlerde çocuklara bayram sürprizi olarak hazırlanan şekerler kentin merkezi bölgelerine yerleştirildi.

15 noktaya yerleştirilen yaklaşık 25 bin şeker, çocukların, gençlerin ve hatta büyüklerin de oldukça ilgisini çekti. Çocuklar bayram namazının ardından Tarsus Belediyesinin kendileri için bayram armağanı olarak hazırlanan şekerleri kolaylıkla ve büyük bir mutlulukla aldı. Hazırlanan şeker panoları sadece çocukların değil, her yaşta insanın ilgi odağı olurken şekerleri kimileri torunları için, kimileri çocukları için, kimileri de kardeşleri için aldı. Özellikle çocuklar tarafından sevinçle karşılanan bayram şekerleri panosu vatandaşlar tarafından da beğenildi.

Bu güzel uygulama için Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür eden vatandaşlar “Bu güzel ve ilginç uygulama ile bayramımıza renk kattınız. Çocuklarımıza güzel bir bayram sürprizi yaptınız” diyerek, teşekkür ettiler.

Paylaş:  Facebook Twitter Google