::
28 Mart 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsuslu Fotoğraf Derneği üyeleri toplandı

Tarsus'ta 5 yıldır faaliyet gösteren ve kısa adı TFD olan Tarsus Fotoğraf Derneği üyeleri her hafta bir araya gelerek sunum gerçekleştiriyorlar.
Tarsuslu Fotoğraf Derneği üyeleri toplandı
Haber Giriş:
14 Kasım 2013 Perşembe 14:00

Tarsus’ta 5 yıldır faaliyet gösteren ve kısa adı TFD olan Tarsus Fotoğraf Derneği üyeleri her hafta bir araya gelerek sunum gerçekleştiriyorlar.

Dernek lokalinde bir araya gelen Tarsuslu fotoğrafçılar bu hafta üyelerden Zerrin yükselin çalışmalarından oluşan bir sunum izlediler. Tarsus Fotoğraf Derneği başkanı Reşit Tok, bundan sonraki yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek dernek üyesi emekli öğretmen Zerrin Yüksel’e hazırladığı çalışma için teşekkür etti. Tok’un konuşmasından sonra Zerrin Yüksel’in 8 dakikalık Amerika, California, Paris gibi değişik yerlerde çektiği resimlerden oluşan sunum yapıldı.

Sunumdan sonra konuşan Yüksel, sunum için hazırladığı resimleri 1,5 ayda hazırladığını ve ilk sunumu olduğunu belirterek, fotoğraf çekmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Etkinlik sonunda Zerrin Yüksel’in öğretmenliğe başladığı gün olması nedeniyle dernek üyeleri tarafından bir sürpriz yapılıp, yaş pasta kestiler.

Paylaş:  Facebook Twitter Google