::
16 Nisan 2024 Salı

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarsuslu gıda firmaları gururlandırdı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan taklit ve tağşiş yapan firmalar listesinde Tarsus'tan hiçbir gıda firmasının yer almaması gururlandırdı
Tarsuslu gıda firmaları gururlandırdı
Haber Giriş:
24 Ocak 2020 Cuma 11:17

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan taklit ve tağşiş yapan firmalar listesinde Tarsus’tan hiçbir gıda firmasının yer almaması gururlandırdı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’Üyelerimize hassasiyetleri ve güven sağladıkları için teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığınca kısa bir süre önce 2020 yılına ait ilk tağşiş listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, gazlı içecekten, bala, çaydan zeytinyağına, çikolatadan ete kadar taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürün belirlendi. Bakanlığın yapmış olduğu tetkikler ve araştırmalar sonucunda taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen ve kişilerin hayatını, sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve satan firmalar listesinde Tarsus’tan herhangi bir firma yer almadı. ‘’Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı listede Tarsus’tan hiçbir firmanın bulunmaması bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır.’’ diyen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, en başta tüketici sağlığı ve menfaatinin korunması için yapılan kontrol ve denetimlerin önemli olduğunu ifade ederek, ‘’Odamız adına üyelerimize bu husustaki duyarlılıkları için teşekkür eder, bol kazançlı, sağlıklı günler dileriz.’’ diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Paylaş:  Facebook Twitter Google
Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı
EKONOMİ

20 Mart 2024 Çarşamba 09:52

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümünde Yıldızları Zirve Yaptı

Tarsus Ticaret Borsası, kuruluşunun 72. Yıldönümü kutlandı
09:52
Tarsus Ticaret Borsası Personellerine Ödül
12:48
Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret
EKONOMİ

16 Kasım 2023 Perşembe 11:23

Kaan Saltık'dan TSO'ya ziyaret

Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak'ı ziyaret etti
11:23
Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor
EKONOMİ

02 Kasım 2023 Perşembe 10:08

Mersin Agropark Türkiye'ye model oluyor

10:08